Expositie en openstelling verenigingsgebouw VOL

Zoals wellicht  bij u bekend, heeft onze vereniging al enige tijd de beschikking over een eigen verenigingsgebouw.
Ons verenigingsgebouw is gevestigd in de voormalige peuterspeelzaal de “Bolderkoare” Vincent van Goghstraat 8b,  7131VG  Lichtenvoorde.
In het gebouw bewaren wij ons archief en andere attributen en ook houden wij hier onze bestuursvergaderingen , bijeenkomsten van de werkgroepen e.d.
Het bestuur wil deze ruimte nu ook openstellen voor onze leden en andere belangstellenden. U bent van harte welkom in ons verenigingsgebouw op iedere eerste en derde dinsdag van 13.30 tot 17.00 uur.
U kunt dan op verzoek archiefstukken /foto’s inzien voor het doen van onderzoek , vragen stellen , of gewoon een kopje koffie komen drinken en een praatje maken.We hebben in het verenigingsgebouw ook een tijdelijke expositie ingericht over de geschiedenis van de voormalige Herwalt's Tassenfabriek te Lichtenvoorde met vele foto’s en artikelen die geproduceerd werden . Deze expositie kan op de aangegeven tijdstippen door iedere geïnteresseerde ( ook niet leden ) bezocht worden.
De eerste mogelijkheid is op dinsdag 5 november en daarna op iedere eerste en derde dinsdag van de maand.Het bestuur van de Vereniging voor oudheidkunde te Lichtenvoorde .

Term: